top of page
Lifestyle családi fotózás

Lifestyle családi és fotózás

szabadtéren, stúdióban, vagy az

otthonod kényelmében

Ha Te is arra vágysz, hogy végre gyönyörű képek készüljenek a családodról, jó helyen jársz. Csak legyetek önmagatok, játszatok a kicsikkel, a többit pedig majd én megoldom. ;) Gyertek el hozzám, és csináljunk egy vidám hangulatú, pózmentes fotózást együtt.

Ti döntitek el, hogy melyik helyszín számotokra a legideálisabb, de szívesen adok javaslatot mindegyik opcióra. A helyszín függ az időjárástól, a fényviszonyoktól, és az egyedi igényektől is.

DSC06755.jpg
branding fotózás

Branding fotózás

Mi az a branding fotózás?

Manapság az összes vállalkozásnak szüksége van professzionális fotókra, melyekkel bemutathatják tevékenységüket, hiszen a vásárlók szeretnék megismerni a márka mögötti arcot is, hogy gyorsabban és könyebben kialakuljon a bizalom. :)

Én miben segítek neked?

Fotókat készítek Rólad, s az általad kínált termékekről, fotókkal bemutatjuk az általad nyújtott szolgáltatásokat minél részletesebben, hogy az ügyfeleid, vagy leendő ügyfeleid minél jobban megismerhessenek. :)

A tapasztalat az, hogy az emberek szeretnek arcot kötni egy termékhez, szolgáltatáshoz, és egy jól sikerült fotósorozattal könnyebb megnyerni a célcsoport bizalmát.

 

Hol zajlik a fotózás?

Nálad, nálam a stúdióban, vagy egy másik, közösen kiválasztott stúdióban, a természetben, vagy egyéb külső/belső helyszínen. :) Főleg Budapesten, de megegyezhetünk távolabbi helyszínben is.

DSC09600_edited.png
szülinapi fotózás

Szülinapi fotózás

Ki ne szeretné megörökíteni gyermekének első, második, vagy akár tizenötödik születésnapját? :)
 

Segítek Neked ebben! Legyen a party akár szabadtéren, az otthonodban, vagy egyéb helyszínen, én ott leszek, és végre készülhet közös családi kép is a szülinapossal!

DSC00572.jpg
bottom of page