DSC_4024_edited.jpg

Rólam

Szerencsés vagyok, mert elmondhatom, hogy a hobbim a munkám.
 

    2016-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással, ami azt jelentette, hogy megvettem első jobb tükörreflexes fényképezőgépem, majd ehhez beszereztem néhány objektívet is, melyek segítették munkámat. A fotózás születésem óta jelen volt az életemben, hiszen a családom is ezzel foglalkozott, így volt rálátásom a dologra.

  2017-ben kapcsolatba léptem a Lángoló Gitárok magazinnal, akiknek egy éven keresztül publikáltam különböző eseményekről, koncertekről és fesztiválokról a fotóimat (Fishing On Orfű fesztivál, Sziget Fesztivál, Budapest Park, Barba Negra Music club, Akvárium klub,A38 hajó, Bécs - Impericon fesztivál. stb.)
Sok ismeretségre tettem szert a zenészek és zenekarok között, ami egy felejthetetlen élményt nyújtott számomra. 
A koncertfotózás többnyire megmaradt hobbinak, mellette egyre több felkérést kaptam esküvők fotózására, majd belekóstoltam a stúdiófotózásba, ahol portré, modell, család, gyermek fotózást vállaltam. Hogy még többet tanuljak, és be tudjam indítani a vállalkozásom, elvégeztem egy OKJ tanfolyamot, így megszereztem a fotográfus képesítést.

A sok tanulás és alkalmi munkák mellett szükségem volt állandó jövedelemforrásra, melyet a nyomdaiparban tudtam megszerezni, ahol kiadványszerkesztőként és nyomdai előkészítőként tevékenykedtem. Ez idő alatt el tudtam sajátítani azt a tudást, amire szükségem volt a jelenlegi vállalkozásomban, így a fotózást kiegészítve foglalkozom különböző kiadványok (meghívók, ültető kártyák, névjegykártyák. stb.) szerkesztésével, tervezésével, s azok nyomtatásával is.