FineArtAlbum

-a legszebb ajándék

Az exkluzivitás, az érték és a magával ragadó bensőséges nosztalgia lengi körül az emlékek egyik legszebb galériáját, a Fine Art Albumot. Visszafogott, mégis stílusos megjelenésével teszi teljessé a könyvespolcot, ahonnan leemelve magával ragad a jóleső érzés: az emlékeink tökéletes és biztos helyen várnak a felelevenítésükre.

Ismerd meg...

...hiszen minden részletében tökéletes és egyedi

  Meghatározó élmény

A több száz képelrendezési lehetőséggel minden lapozás után újabb kreatív megoldás okozhat jóleső meglepetést.

   A könyv a kezedben

A FineArtAlbumokat két, négyzetes méretben készítjük. Válassz a 20x20 , vagy a 30x30 centiméteres méretek közül.

      Az első érintés

- Borítóink

Választható borítóink palettája mind az anyagát, mind a színét illetően széles. Találd meg a saját összeállításod.

Kivételes minőségű

könyvlapok

Exkluzív tapintású, vastag könyvlapok. A valódi fotóminőséget hagyományos fotótechnikai eljárással, nyomdafesték nélkül érjük el.

 Képek forrása: http://fineartalbum.hu/

Több ablakos borító

Több ablakos borító

Vastag könyvlapok

Vastag könyvlapok

Fotóminőségű levilágítás

Fotóminőségű levilágítás

Ponto illesztések

Pontos illesztések

Süllyesztett képablak

Süllyesztett képablak

kreativ-negyzet-web.jpg

Albumok kreatív

kötészeti anyagokból
 

Különleges megjelenés, igazán egyedi dizájn. Fedezd fel a csipkés, karcos, vagy szatén borítóinkat.

textil-negyzet.jpg

Textil borítójú albumok
 

Barátságos érintése és a választható színek sokasága teszi igazán népszerűvé a vászonborítású fotókönyveket.

bor-negyzet-web.jpg

Exkluzív bőr borítású fotókönyvek
 

A bőr kötetek töretlenül az exkluzivitást és az eleganciát tükrözik. Pasztellszínekben, állatbarát prémium műbőrből készülnek.

bambusz-negyzet-web.jpg

Bambusz mintás borítók
 

Játékosság és élénk színek jellemzik a bambusz mintás kötészeti borítóinkat. Szikrázó a stílusod? Ez lehet a Te választásod.

 Képek forrása: http://fineartalbum.hu/

Méretek/árak

Rendelj online, szoftver letöltése nélkül esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből. 
Az elkészült fotóalbum 4-6 napon belül elkészül, melyet kérhetsz személyes átvétellel vagy kiszállítással is.

Fotókönyv készítés és szerkesztés
 

Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a prémium fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik. Ez a Prémium Fotókönyv.

Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek.
A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.
Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással.
A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget.
A legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártója, a Japán Noritsu gépeit használjuk, Fuji Crystal Archive Supreme fotópapírral, Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, valamint a tartós szín- és tónusegyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket kemény borítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhatsz. 

Süllyesztett képablak