FineArtAlbum

-a legszebb ajándék

Az exkluzivitás, az érték és a magával ragadó bensőséges nosztalgia lengi körül az emlékek egyik legszebb galériáját, a Fine Art Albumot. Visszafogott, mégis stílusos megjelenésével teszi teljessé a könyvespolcot, ahonnan leemelve magával ragad a jóleső érzés: az emlékeink tökéletes és biztos helyen várnak a felelevenítésükre.

Ismerd meg...

...hiszen minden részletében tökéletes és egyedi

  Meghatározó élmény

A több száz képelrendezési lehetőséggel minden lapozás után újabb kreatív megoldás okozhat jóleső meglepetést.

   A könyv a kezedben

A FineArtAlbumokat két, négyzetes méretben készítjük. Válassz a 20x20 , vagy a 30x30 centiméteres méretek közül.

      Az első érintés

- Borítóink

Választható borítóink palettája mind az anyagát, mind a színét illetően széles. Találd meg a saját összeállításod.

Kivételes minőségű

könyvlapok

Exkluzív tapintású, vastag könyvlapok. A valódi fotóminőséget hagyományos fotótechnikai eljárással, nyomdafesték nélkül érjük el.

 Képek forrása: http://fineartalbum.hu/

Több ablakos borító

Több ablakos borító

Vastag könyvlapok

Vastag könyvlapok

Fotóminőségű levilágítás

Fotóminőségű levilágítás

Ponto illesztések

Pontos illesztések

Süllyesztett képablak

Süllyesztett képablak

kreativ-negyzet-web.jpg

Albumok kreatív

kötészeti anyagokból
 

Különleges megjelenés, igazán egyedi dizájn. Fedezd fel a csipkés, karcos, vagy szatén borítóinkat.

textil-negyzet.jpg

Textil borítójú albumok
 

Barátságos érintése és a választható színek sokasága teszi igazán népszerűvé a vászonborítású fotókönyveket.

bor-negyzet-web.jpg

Exkluzív bőr borítású fotókönyvek
 

A bőr kötetek töretlenül az exkluzivitást és az eleganciát tükrözik. Pasztellszínekben, állatbarát prémium műbőrből készülnek.

bambusz-negyzet-web.jpg

Bambusz mintás borítók
 

Játékosság és élénk színek jellemzik a bambusz mintás kötészeti borítóinkat. Szikrázó a stílusod? Ez lehet a Te választásod.

 Képek forrása: http://fineartalbum.hu/

Méretek/árak

fotoalbum arak_meretek.jpg

Rendelj online, szoftver letöltése nélkül esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből. 
Az elkészült fotóalbum 4-6 napon belül elkészül, melyet kérhetsz személyes átvétellel vagy kiszállítással is.

Fotókönyv készítés és szerkesztés
 

Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a prémium fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik. Ez a Prémium Fotókönyv.

Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek.
A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.
Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással.
A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget.
A legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártója, a Japán Noritsu gépeit használjuk, Fuji Crystal Archive Supreme fotópapírral, Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, valamint a tartós szín- és tónusegyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket kemény borítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhatsz.